SORTIDA 26: BIGUES

Onze de gala per afrontar aquesta avantpenúltima sortida de la temporada. Primers aires freds de tardor que van fer que es poguessin veure malles llargues, mocadors de coll i les primeres tremolors. De sortida, cap a Sant Llorenç Savall, on esperava la sortida a la primera dificultat puntuable de la jornada, el port de Gallifa de 4a categoria. Fins allà es va anar escalfant i comentant l'actualitat política, a la vegada que decidint que el millor lloc per esmorzar seria en el mateix Gallifa, a peu de carretera. Ja en la disputa del port de muntanya, atac gairebé des de la sortida dels "joves" de la colla, amb el Rubén, el Jaume M i el Reportero, a qui també s'afegiria el protagonista mediàtic de la setmana, el Pavón.
El grupet, amb el permís de la resta, va anar fent i en el darrer quilòmetre es van repartir els punts, encapçalant el Reportero per davant del Rubén.

Ragrupament del grup a l'inici del premi de muntanya de Gallifa
En l'esmorzar de torrades a la brasa, ronda d'acudits i de lícor d'herbes, emportant-se el primer premi el dels 3 cafès del Bravo. Per als qui no el poguessin escoltar en directe no passa res: cada 10 sortides l'explica. L'esperança blanca de la Penya, el jove Rubén, va canviar el lícor d'herbes per un Cola-Cao. Després es veuria que ha de fer més cas dels veterans...

Moments de relax i animada conversa


El Ruben amb el seu  cola-cao donant exemple als grans, el seu pare pot estar tranquil, entre el seu tiet i  els altres  el cuidem molt bé

Un cop el Demetrio va passar pel bany ja vam poder enfilar el camí cap a Bigues, i des d'allà, per una carretera plena de cotxes que ens animaven constantment, cap a Caldes, on havia de començar el sector de la jornada.

Recollida de les màquines abans de tornar a la feina, faltaba el Demetrio

Els amics Salva i Bisbal

Camí de Santa Eulalia de Ronçana
 Amb la por al cos després d'escoltar que el Jesús es plantaria a Terrassa en només mitja hora, el grup es va anar estirant mentre agafava velocitat. El primer en trencar les hostilitats va ser el Fran V, però el Jaume M va decidir que el millor era arribar tots junts fins a Sentmenat i tothom li va fer cas. Un cop allà, el port de Castellar, que era també el final del sector, va deixar només sis unitats al capdavant, i com era d'esperar, els quatre homes més en forma del final de la temporada, Corbera, Bravo, Pavón, i Demetrio, van ocupar els quatre primers llocs després d'un intens sprint final.

Esperant la resta del grup, fent els preparatius abans de començar el sector
La setmana vinent, si la pluja ens deixa, Marganell serà el punt i final del sector, en una nova aventura d'aquests valents sobre rodes.

RESULTATS:





Sector: Caldes-Castellar



1 CORBERA 30
2 BRAVO 27
3 DEMETRIO 25
4 PAVON 24
5 REPORTERO 23
6 JAUME M 22
7 RUBEN 21
8 BISBAL 20
9 FRAN V 19
10 LAZARO 18
11 JESUS 17




P.M. Gallifa 4ª



1 REPORTERO 5
2 RUBEN 4
3 PAVON 3
4 JAUME M 2
5 BRAVO 1




P.M. Castellar 4ª



1 CORBERA 5
2 BRAVO 4
3 DEMETRIO 3
4 PAVON 2
5 REPORTERO 1




Equips



1 MATCH 3 7
2 COMPARSA 6
3 BIELA 5
4 XTREM 4
5 ABANDONADOS 3



No hay comentarios:

Publicar un comentario