SORTIDA 7: COLLBATÓ

Una setmana després que molts valents s'atrevissin amb els culottes curts, les licres llargues van tornar a ser la tònica predominant en la indumentària dels 12+1 valents que van aplegar-se per disputar la setena sortida de la temporada. Només la família del Demetrio, més els típics agosarats (Xarly i Jaume), van ensenyar cuixa en un dia marcat per l'absència del Manel, que havia estat pare dissabte. Una excusa com qualsevol altra... I també per la tornada d'un jove gladiador, el Rubén, que ja va deixar clar que no ve a passejar i que d'aquí a poc tindrà molt a dir en tots els sectors.

I amb un fred que gelava, el grup va posar pas decidit cap al primer tram puntuable, la meta volant de La Bauma, on els galls van treure's la son de sobre i el Corbera es va emportar els 5 punts, seguit de prop pel líder de la classificació Pavón i del Xarly.
Sortida de la Meta Volant, primer escull del dia

El Bravo, encara no s'havia despertat
Un cop acabada la meta volant, tocava fer camí cap a Monistrol, d'on s'iniciaria la primera muntanya del dia, l'alt de Collbató de tercera categoria.
Camí de Monistrol
Allà, la gran majoria del pilot va optar per pujar al seu ritme. De fet això hagués fet tothom si al Jaume no li hagués donat per imposar un ritme frenètic que ben aviat el va deixar al capdavant amb el Rubén "petit" i el Reportero. Els tres acabarien entrant els primers, amb el Demetrio, el Pavón i el Bravo més enrera. Entretant, per darrera, el Lázaro aprofitava per explicar-li al Fran com està el país de fotut... vaja, com sempre..

A l'esmorzar, el Xarly va descobrir el secret de per què no rendeix en els grans moments: va menjar pa amb tomàquet i pernil dolç!! La Penya estudia obrir-li expedient sancionador...
El Xarly amb l'última marico......entrepà de Pernil Dolç 

El Pavón, content, no li havia anat malament la primera part del matí

El nen Ruben avui l' ha tornat a embolicar ben embolicada, el tiet que no hi cap de content
Un cop acabat l'esmorzar (i les ampolles de xupitos que tan generosament l'amo del restaurant es va oblidar a la taula), i després de cantar per enèssima vegada el cumpleaños feliz (al Corbera, que es va pagar ronda per la festivitat de Sant Jordi), tornada a la carretera, on llavors el Demetrio ja somreia sense tant de fred.

El Demetrio
De camí a Esparreguera, els valents van fer un tram de la París-Roubaix, fet que va aprofitar el Paco per punxar. Això li va ser durament recriminat pels companys, que li van recordar que segons el reglament les punxades s'han de fer abans d'esmorzar.
La variant d'entrada a Esparraguera en pèssim estat, això ha provocat la punxada del Paco

El Paco al tram en mal estat abans de punxar

Entrada a Esparraguera en varis grupets
Tot i això, el Paco va comptar amb l'ajuda de tothom per arreglar la punxada. És a dir, que mentre ell arreglava, els altres miraven.
Com sempre tothom mira i ningú ajuda

Això sí, quan el Paco es queixa tots ajuden, bé més aviat donen la seva opinió de la reparació
Sense comentaris, això no és el tour, que s'amaguen aquestes imatges,
d'altra banda força naturals
I d'aquesta manera es va arribar a la sortida del sector, on l'equip Biela va donar un lliçó tàctica i amb els Ruben's van emportar-se el primer i segon lloc, per davant del Lázaro i del Xarly, que hauria guanyat si esmorzés com cal...

Per darrera, el líder Pavón va augmentar en un puntet més el seu avantatge i comença a postular-se com a aspirant amb totes les de la llei per a conquerir la Xallenge.

De la jornada només quedava l'alt de Vacarisses, de tercera, on el Rubén petit va tornar a demostrar que ahir anava sense cadena, mentre per darrera el grup arribava com podia amb el Reportero segon i el Pavón tercer.

I la propera setmana sortida a Piera, on esperem gaudir de la presència (i la conseqüent convidada) del Manel.
RESULTATS:


1 comentario:

  1. Els que passeu per collbató. Tenim esmorzars per ciclistes molt economic. Buniisims!! Bar restaurant cal music. C/ pau bertran,71! amb vistes a la muntanya de montserrat

    ResponderEliminar